• vindicat.pl»
  • O firmie»
  • Centrum prasowe»Vindicat.pl Fintechem Roku 2023 wg. rankingu Gazeta Finansowa w kategorii Prawo / Windykacja

23-02-2024

Bardzo dziękujemy za wyróżnienie i gratulujemy wszystkim nagrodzonym.

Fintechy, jako nowoczesne technologie finansowe, odgrywają coraz większą rolę w kształtowaniu gospodarek na całym świecie.
Dzięki wykorzystaniu innowacyjnych rozwiązań technologicznych dostarczają usługi finansowe w bardziej efektywny, dostępny, wygodny i coraz bezpieczniejszy sposób. Ich wpływ na światowe gospodarki jest nieoceniony.

Wspólnie z CashDirector udostępniliśmy w 2023 kluczowe funkcje systemu Vindicat Sp. z o. o. w księgowości dla Firm.
Z usługi korzystają przedsiębiorcy 4 największych banków w Polsce i cały czas integrujemy kolejne :)

Sprawdź, co mają w swojej ofercie fintechy, jakie usługi świadczą i kogo wspierają swoją działalnością.

Link do raportu: https://gf24.pl/39066/fintech-roku-2023/

Vindicat.pl automatyzuje proces zarządzania wierzytelnościami, zaczynając od działań prewencyjnych, integrując się z systemami księgowymi, zarządza monitoringiem płatności, windykacją polubowną oraz wspiera windykację sądowo-egzekucyjną. Dzięki tym działaniom dostarcza firmom korzyści związane z podniesieniem efektywności procesu oraz ograniczaniem kosztów, co w dzisiejszych czasach jest kluczowe.

Skutecznie odzyskuj długi
Bądź na bieżąco!